Út a munkaerőpiacra – Profiling Modul

reSTART III: – Profiling Modul

reSTART  Profiling Modul neked szól, ha a következő kérdésekre igen a válaszod.


(Munka előtt – Képzés után, Belépni és megfelelni) Végeztél tanulmányaiddal, iskoláiddal? Megszerezted diplomádat, szakmádat? Képes és kész vagy dolgozni? Szeretnél „végre” állást találni, egy jól fizető munkahelyen, hosszútávon, az áhított elismerést elnyerni? Ennek eléréséhez szakmai gyakorlat hiányában arra van szükséged, hogy megismerd Önmagad, és tudd, mire is vagy képes valójában!

Hosszú évek munkájával kidolgozott, gyakorlati tapasztalatainkra épített egyedülálló reSTART programunk Profiling moduljának keretein belül támogatást és segítséget nyújtunk Neked abban, hogy felmérhesd, milyen képességekkel rendelkezel valójában, hogyan és mennyire tudsz, vagy képes nem egyedül, hanem csapatban tevékenykedni, mennyire tudsz együttműködni.

Ha pályaváltás, vagyis új, az eddigitől eltérő foglalkozás választása előtt állsz, érdemes tisztázni hogy milyen képességekkel rendelkezel. A képességek erősen befolyásolják, hogy pályáján, foglalkozás gyakorlásánál mennyire tudsz sikeres lenni.  Megtudhatod milyen az ideális munka számodra.

A képesség egy nagyon tág gyűjtőfogalom mindenféle tudás megnevezésére.

A képességek rendszerezését és tanulmányozását tudományok végzik. Különböző tudományok eltérő nézőpontokból kiindulva eltérő képességeket emelnek ki az ember és más fajok viselkedéséből hogy azok szelektív illetve egymásra ható tanulmányozásából megértsék magát az élőlényt, a képességek fejlődését illetve fejlesztésének lehetőségeit.

Mi megmutatjuk mire vagy képes.  Lehetőséget kínálunk.

 A  Profiling Modulunk segítségével feltérképezzük, mely kompetenciáidat kell tovább fejlesztened, s rávilágítunk arra, hogy az előnyös tulajdonságaidat hogyan tudod majd kiaknázni és kamatoztatni jövőbeni munkahelyeden.

Ez a te lehetőséged. Válassz minket és kiderítjük, milyen irányvonalat kövess. A  reSTART program kulcs lesz a kezedbe.  Válassz minket, hogy célba érj.

A reSTART Programról bővebb információ 

 A reSTART Program – Út a munkaerőpiacra – Szakmaspecifikus képzés sorozat tanfolyamai országosan kerül meghirdetésre.  Így bárhol tartózkodsz tudsz jelentkezni tanfolyamunkra.A jelentkezési feltételek és határideje hamarosan elérhető lesz. Látogass el gyakran honlapunkra, amelyet folyamatosan frissítünk. IOSZIA Egy iskola – egy életre szóló tudás!   By Fülöp Henrik  Felnőttképzés  – Oktatási és képzési hírek – hirek.all –   IOSZIA  – Facebook

A Út a munkaerőpiacra – Profiling Modul bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.