Út a munkaerőpiacra – HR Erőforrás gazdálkodás Modul

reSTART II: HR Erőforrás gazdálkodás Modul

A restart II. HR Erőforrás gazdálkodás modulja neked szól, ha a következő kérdésekre igen a válaszod.

Felelős beosztást töltesz be? Személyzetis, vagy esetleg  munkaügyes szakemberként dolgozol egy cégnél, de nincs elég szabad kapacitásod, nincs időd, lehetőséged az álláshirdetésekre jelentkezők között válogatni, felmérni, kiértékelni? Mindebben támogatásra, segítségre van szükséged? Válaszd a  HR Erőforrás gazdálkodás Modult és mi levesszük a terhet a válladról.

Az emberi erőforrás (Human resource management, HRM vagy HR ) gazdálkodásának megértéséhez a vállalati erőforrások rendszeréből kell kiindulni. (pénz, termelés, emberi erőforrások, piac) Ezen erőforrások felhasználásával létrejön a vezetői közreműködéssel a termék, szolgáltatás. Napjainkban az emberi erőforrás-gazdálkodás nagy mértékben átalakulóban van.

 A  HR-s dolgozó feladatai közé tartozik azoknak a  munkatársak foglalkoztatásával kapcsolatos terveknek a fejlesztése, megvalósítása és értékelése, amelyek egy-egy szervezet munkaerő-igényének kiszolgálását segítik. Ide értendőek a képzési programok, foglalkoztatással kapcsolatos feltételek (pl. munkaköri leírás) és kiválasztás koordinálása során felmerülő döntések, beavatkozások.

A  reSTART HR Erőforrás gazdálkodás modulja kulcs a felmerülő problémák megoldására. Szakmaspecifikus képzés sorozatunk konkrét megoldást ad a feladatok elvégzésére.

Mi maximálisan igazodunk a munkaerő piaci elvárásokhoz..Bízd ránk mi elvégezzük a munka nehezét.

reSTART II. programról bővebb információ

Magyarországon kiemelkedő programunk   keretein belül egyéni munkavállalói hajlandósági kompetenciamérésünk, és kiértékelési rendszerünk, profilalkotási technikánk segítségével jelentős mértékben megkönnyítjük és leegyszerűsítjük a normál HR kiválasztási és átvilágítási folyamatokat. Az atipikus foglalkoztatás célcsoportjába tartozó erőforrások kiaknázása terén folyamatirányítási rendszerünk a munka, és a magánélet egyensúlyát hivatott megteremteni személyre szabott foglalkoztatást támogató eszközök nyújtása révén.

Válassz  munkád megkönnyítéséhez szükséges eszközök tárházából nálunk.

Út a munkaerőpiacra – Szakmaspecifikus képzés sorozat tanfolyamai országosan kerülnek meghirdetésre. Így bárhol tartózkodsz tudsz jelentkezni.A jelentkezési feltételek és határideje hamarosan elérhető lesz.Tájékozódj programunkról. Látogass el honlapunkra gyakran, folyamatosan frissítjük az információkat. IOSZIA Egy iskola – egy életre szóló tudás!   By Fülöp Henrik  Felnőttképzés  – Oktatási és képzési hírek – hirek.all –   IOSZIA  – Facebook 

Válaszd a reSTART programot.

A Út a munkaerőpiacra – HR Erőforrás gazdálkodás Modul bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.