Bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam

A bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás szakmai programkövetelmény azonosító: SzPk-00057-15-20 0 06 1
Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
Engedélyszám: E-000526/2014/B026

Jelentkezés feltétele:
−Alapfokú iskolai végzettség, vagy annak hiányában

Bio- és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam célja:
A képzés elvégzése után a résztvevők képesek legyenek a mezőgazdasági és erdőgazdasági termékek, melléktermékek hulladékait, az állati eredetű biomasszát hasznosítani, komposztot készíteni.

Bio- és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam követelménymoduljai:
SzPk-00057-15-20 0 06 1/ M-01 Bio- és zöldhulladék hasznosítási ismeretek, komposztkészítés
SzPk-00057-15-20 0 06 1 / M-02 A komposztkészítés gépei és eszközei, karbantartásuk
Környezeti fenntarthatósági ismeretek

A bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam szakmai követelménymodulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

A bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záró vizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt. A bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges tananyagokhoz, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló jegyzetekre, tankönyvekre. Tananyagaink segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt. A bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

Ha kérdése van, Intézményünk Kollégáit telefonon minden hétköznap 8:00-16:30-ig hívhatja az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649; illetve minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

Jelentkezzen most!

Ha hoz magával +1 fő jelentkezőt tanfolyami díjkedvezményben részesül! 10% kedvezmény az IOSZIA Kft-nél végzetteknek! 10 % kedvezmény GYED-en, GYES-en lévő kismama hallgatóink részére! 10 % kedvezmény regisztrált munkanélküli hallgatóink részére! Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Nemzetközi Europass bizonyítvány-kiegészítőt Nálunk! Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés lebonyolítását.

További információért kattintson ide

A Bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.