Gyógynövénygyűjtő – Gyógy-és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam

Gyógynövénygyűjtő – Gyógy-és fűszernövény gyűjtő, termesztő szakmai programkövetelmény azonosító: SzPk-00059-15-20 0 06 1
Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
Engedélyszám: E-000526/2014/B021

Jelentkezés feltétele:
− Alapfokú iskolai végzettséget nem igényel
− Egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Gyógynövénygyűjtő – Gyógy és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam célja:
A mérgező és erős hatású gyógynövényekre vonatkozó ismereteit saját és társai egészségének megőrzését szem előtt tartva felügyelettel alkalmazza. A szárítási és feldolgozási feladatok végzése során felelősséget vállal a tevékenység precíz elvégzéséért. A szárítási feladatokat tudatosan végzi, felelősséget vállal a tevékenység precíz elvégzéséért. Belátja, hogy a gyógynövények elsődleges feldolgozása a minőségnövelést és az értéknövekedést szolgálja. Elfogadja a lehetséges fizikai és vegyi ártalmakat, melyek a gyógynövénygyűjtés során felléphetnek, és ennek megfelelően végzi munkáját, amelyre a vonatkozó szabályokat önállóan és társaival együttműködve is betartja.

Gyógynövénygyűjtő – Gyógy és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam szakmai követelménymoduljai:
SzPk-00059-15-20 0 06 1 / M – 01 Gyógynövénygyűjtés egészség- és környezetvédelme
SzPk-00059-15-20 0 06 1 / M – 02 A szabadon és engedéllyel gyűjthető gyógynövények, drogot adó részeik
SzPk-00059-15-20 0 06 1 / M – 03 A gyógynövények élőhelye, lelőhelye, és gyűjtés ideje
SzPk-00059-15-20 0 06 1 / M – 04 Gyűjtött gyógynövények előkészítése értékesítésre, tárolása
Környezeti fenntarthatósági ismeretek

A gyógynövénygyűjtő – gyógy-és fűszernövény gyűjtő, termesztő szakmai követelménymodulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

A gyógynövénygyűjtő – gyógy-és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záró vizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt. A gyógynövénygyűjtő – gyógy-és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges tananyagokhoz, ezért nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló jegyzetekre, tankönyvekre. Tananyagaink segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt. A gyógynövénygyűjtő – gyógy-és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben megegyezik az iskolarendszerű (szakiskola stb) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

Ha kérdése van, Intézményünk Kollégáit telefonon minden hétköznap 8:00-16:30-ig hívhatja az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649; illetve minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

Jelentkezzen most!

Ha hoz magával +1 fő jelentkezőt tanfolyami díjkedvezményben részesül! 10% kedvezmény az IOSZIA Kft-nél végzetteknek! 10 % kedvezmény GYED-en, GYES-en lévő kismama hallgatóink részére! 10 % kedvezmény regisztrált munkanélküli hallgatóink részére! Havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Ha külföldi munkavállalást tervez, igényeljen Nemzetközi Europass bizonyítvány-kiegészítőt Nálunk! Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyéb kihelyezett helyszíneken is vállaljuk a képzés lebonyolítását.

További információért kattintson ide

A Gyógynövénygyűjtő – Gyógy-és fűszernövény gyűjtő, termesztő tanfolyam bejegyzés először a IOSZIA – OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok jelent meg.